Bursdag

Cageball-bursdag er et artig og fartsfullt alternativ til de tradisjonelle bursdagsarrangementene. Her er det fysisk aktivitet, lek og moro som står i sentrum før mat og drikke serveres i egne flotte lokaler. Dette er et perfekt bursdagsarrangement for både barn og voksne.

Vi kan arrangere bursdager hver dag. Bursdagen har en varighet på ca 2 timer som inkluderer 45 minutter spilletid. Det går også an å doble spilletiden, da varer bursdagen ca 2,5 t. Mange kombinerer også med 45 min boblefotball og 45 min vanlig fotball. Egne cageball-bursdagsinvitasjoner kan skrives ut fra nett.

Cageballbursdag bookes i skjema nederst på denne siden.

Dere disponerer banen fritt i 45 eller 90 minutter og ordner selv med laginndeling og dømming av kamper. Det er kun fantasien som setter grenser på hvordan dere vil arrangere spillet, men det enkle er ofte det beste. Er dere over 12 stk kan det lønne seg å dele i flere lag og spille deres egen minicup med kamper på 3 minutter slik at alle får masse spilletid.

Vi har boblefotball på Cageball Rosten (både for barn og voksne). På Cageball Rosten (Trondheim) kan man i tillegg spille Boccia, kanonball, kubb, kaste ringer og drive med andre ting på banene.

Det går også an å leie bane i 90min eller flere baner samtidig. Vi anbefaler to baner om man er flere enn 20 stk. Når vinneren er kåret går turen videre inn til vårt flotte bursdagsrom. (Om det er ønskelig kan man skifte og dusje i våre fine garderober, her finnes både gutte- og jentegarderober.) Etter at dere er ferdig å spille Cageball kommer dere til et oppdekket bursdagsrom med fat og servietter.

Cageball er en av de mest populære stedene å feire bursdag!

Bursdagsrommet har plass til ca 30 barn og er utstyrt med både Playstation og fotballbord. Bursdagsdeltakerne disponerer dette rommet fritt i 60 minutter etter at dere er ferdig å spille. Ved spørsmål eller behov kan dere henvende dere i resepsjonen som ligger rett ved bursdagsrommet. Når dere er mette og trette etter god mat og artig Cageballspill står vi for all opprydning! Ta gjerne kontakt med oss for andre spørsmål angående cageballbursdag.

Vi ønsker alle barn og voksne velkommen til en artig, sunn og fartsfylt bursdagsopplevelse med Cageball!

SE OVERSIKT OVER LEDIGE TIDER FOR BURSDAG I CAGEBALL NYDALEN HER

Last ned og skriv ut bursdagsinvitasjon!

 

NYHET PÅ CAGEBALL ROSTEN
Ekstra fartsfylt bursdag med boblefotball! Boblene i Trondheim passer alle aldre fra 6 år og oppover. Cageball Rosten har også andre spill som kan brukes på banene til utleie. Boccia, kanonball, kubbespill og ringspill.

 

Nydalen:

  • Baneleie: kr 650,- 45 min, kr 1100,- 90 min.
  • Leie av bursdagsrom: 70,- pr. deltaker. (Dette inkluderer 1 brus, oppdekking, fri bruk av projektor med Playstation4, fotballbord og opprydding.)
  • Pizza: 220,- (Stor, ca 3-4 pers) Pizza bestilles ved ankomst. Det er ikke kjøpeplikt på pizza, man kan ta med medbrakt om det er ønskelig

 

Trondheim:

Priser:

  • Fotball i 45 min + bruk av bursdagsrom: 1200,-
  • Fotball i 90 min + bruk av bursdagsrom: 1800,-
  • Boblefotball i 45 min + bruk av bursdagsrom: 1700,-
  • Fotball i 45 min + boblefotball i 45 min + bruk av bursdagsrom: 2000,-
Cageball-bursdag – Nydalen (Oslo)
Cageball-bursdag – Trondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *