Bursdag / Arrangement

Cageball-bursdag / arrangement for fotball-laget er et artig og fartsfullt alternativ til de tradisjonelle bursdagsarrangementene. Her er det fysisk aktivitet, lek og moro som står i sentrum før mat og drikke serveres i egne flotte lokaler. Dette er et perfekt bursdagsarrangement / fotballavslutning eller kick-off for både barn og voksne.

Vi kan arrangere bursdager eller andre arrangementer hver dag. Tilstelningen har en varighet på ca 2 timer som inkluderer 45 minutter spilletid. Det går også an å doble spilletiden, da varer arrangementet i ca 2,5 t. Egne cageball-bursdagsinvitasjoner kan skrives ut fra nett.

SE OVERSIKT OVER LEDIGE TIDER FOR BURSDAG/ ARRANGEMENTER I CAGEBALL NYDALEN HER

Dere disponerer banen fritt i 45 eller 90 minutter og ordner selv med laginndeling og dømming av kamper. Det er kun fantasien som setter grenser på hvordan dere vil arrangere spillet, men det enkle er ofte det beste. Er dere over 12 stk kan det lønne seg å dele i flere lag og spille deres egen minicup med kamper på 3 minutter slik at alle får masse spilletid.

Vi har boblefotball på Cageball Rosten (både for barn og voksne). På Cageball Rosten (Trondheim) kan man i tillegg spille Boccia, kanonball, kubb, kaste ringer og drive med andre ting på banene.

Det går også an å leie bane i 90min eller flere baner samtidig. Vi anbefaler to baner om man er flere enn 20 stk. Når vinneren er kåret går turen videre inn til vårt flotte bursdagsrom. (Om det er ønskelig kan man skifte og dusje i våre fine garderober, her finnes både gutte- og jentegarderober.) Etter at dere er ferdig å spille Cageball kommer dere til et oppdekket bursdagsrom med fat og servietter.

Cageball er en av de mest populære stedene å feire bursdag!

Bursdag/arrangementsrommet har plass til ca 30+ barn og er utstyrt med både Playstation og fotballbord. Bursdagsdeltakerne disponerer dette rommet fritt i 60 minutter etter at dere er ferdig å spille. Ved spørsmål eller behov kan dere henvende dere i resepsjonen som ligger rett ved rommet. Når dere er mette og trette etter god mat og artig Cageballspill står vi for all opprydning! 

Vi ønsker alle barn og voksne velkommen til en artig, sunn og fartsfylt opplevelse med Cageball!

SE OVERSIKT OVER LEDIGE TIDER FOR BURSDAG OG ARRANGEMENT I CAGEBALL NYDALEN HER

Last ned og skriv ut bursdagsinvitasjon!

NYHET PÅ CAGEBALL ROSTEN (Trondheim)
Ekstra fartsfylt bursdag med boblefotball! Boblene i Trondheim passer alle aldre fra 6 år og oppover. Cageball Rosten har også andre spill som kan brukes på banene til utleie. Boccia, kanonball, kubbespill og ringspill.