Cageball-bursdag!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
cageball bursdag lekVi arrangerer bursdager hver dag, sju dager i uken. Bursdagen har en varighet på ca 2 timer som inkluderer 45 minutter spilletid. Det går også an å doble spilletiden, da varer bursdagen ca 2,5 t. Egne cageball bursdagsinvitasjoner kan printes ut fra nett.
Dere disponerer banen fritt i 45 eller 90 minutter og ordner selv med laginndeling og dømming av kamper. Det er kun fantasien som setter grenser på hvordan dere vil arrangere spillet, men det enkle er ofte det beste. Er dere over 15 stk kan det lønne seg å dele i flere lag og spille deres egen minicup med kamper på 3 minutter slik at alle får masse spilletid. Vi anbefaler to baner om man er over 20 stk. Det går også an å leie bane i 90min eller flere baner samtidig. Når vinneren er kåret går turen videre inn til vårt flotte eventrom. (Om det er ønskelig kan man skifte og dusje i våre fine garderober, her finnes både gutte- og jentegarderober.)
Etter at dere er ferdig å spille Cageball kommer dere til et oppdekket bursdagsrom med fat og servietter. I Nydalen kan dere bestille pizza som står klart når dere er ferdig på banen. Eller dere kan ta med mat selv.

cageball bursdag fotballspilling

Bursdagsrommet har plass til ca 30 barn og er utstyrt med både Playstation og fotballbord (kun på Sluppen). Bursdagsdeltakerne disponerer dette rommet fritt i en time etter at dere er ferdig å spille. Ved spørsmål eller behov kan dere henvende dere i resepsjonen som ligger rett ved bursdagsrommet. Når dere er mette og trette etter god mat og artig Cageballspill står vi for all opprydning!

Vi ønsker alle barn og voksne velkommen til en artig, sunn og fartsfylt bursdagsopplevelse med Cageball!

Ta gjerne kontakt med oss for andre spørsmål angående cageballbursdag.

Last ned og skriv ut bursdagsinvitasjon!

Se oversikt over ledige tider for bursdag i Cageball Nydalen

Nydalen:
– Baneleie: 650,- pr. 45 min.
– Leie av bursdagsrom: 70,- pr. deltaker. (Dette inkluderer 1 brus, oppdekking, fri bruk av projektor med Playstation og opprydding.)
– Pizza: 220,- (Stor, ca 3-4 pers) Det er ikke kjøpeplikt på pizza, man kan ta med medbrakt om det er ønskelig.

 Trondheim:
– Baneleie: 600,-/45 min/bane.
– Leie av bursdagsrom: Kroner 600,-. Dette inkluderer leie av bursdagslokalet og betjening (oppdekking/rydding).
– Man står fritt til å ta med mat og drikke selv.

[easy-contactform id=1831]

[easy-contactform id=1731]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=»» top_margin=»none»][vc_column type=»» top_margin=»none» width=»1/1″][/vc_column][/vc_row]

About 3T-Trening

Trondheims beste innendørs fotballtilbud finner du på Cageball Rosten og Cageball Sluppen! Turbofotball på sitt beste!

View all posts by 3T-Trening →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *