Spill TEQBALL på Cageball Sluppen!

Vi har Teqball-bord på Sluppen. Kom og prøv.

De som leier seg cageballbane vil også få tilgang til Teqball-bordet. 

Teqball spilles 1 mot 1 eller 2 mot 2.

Litt info om Teqball:

Teqball er en fotballbasert sport hvor man spiller på et spesielt buet bord (Teq-bordet). Teqball tiltrekker seg en ny generasjon med atleter av amatør-entusiaster (teqers), som har en ambisjon om å utvikle sine tekniske ferdigheter, konsentrasjon og utholdenhet.

Sporten som har opphav i Ungarn (2012), passer særdeles godt for begge kjønn, ettersom regelverket sier at teqball skal spilles mellom to eller fire spillere, uavhengig av kjønn. Det vil si at menn og kvinner kan spille på samme lag, eller mot hverandre om man ønsker det.

About 3T-Trening

Trondheims beste innendørs fotballtilbud finner du på Cageball Rosten og Cageball Sluppen! Turbofotball på sitt beste!

View all posts by 3T-Trening →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *